Hoi Paul!
Hierbij mijn vraagje 🙂
Vandaag hebben papa en ik allemaal oude krantenknipsels opgezocht. Deze ga ik morgen inscannen en wil ik ook op de website hebben. Is het mogelijk dat deze ook op de foto-pagina komt, maar dat iedereen deze kan zien? Of moeten we hier dan iets anders voor verzinnen? Ik hoor het wel! Ik maak in ieder geval al een foto-album aan voor 'krantenknipsels uit de oude doos' haha!

Paul (15012021): Annelieke, we kunnen een kategorie foto's maken, die geen privacy bescherming nodig hebben. ik stel voor dat we die kranteartikelen publiceren onder het kopje 'historie', eventueel maken we een nieuw pagina.

Trainingen&Teams wordt een pagina, gebaseerd op de oude site. - Paul

Tekst Huishoudelijk reglement (Footer) - Paul

Tekst + foto over ons, Iris/Lennart. - Annelieke

Tekst Evenementen. Annelieke
(minstens 3 vier zinnen over elk evenement)

Gallerij - herordenen, evt foto's uploaden. Kees-Annelieke.

Home pagina - eerste opzet Paul

Contactinformatie gebruik voetnoot huishoudelijk reglement.
(Geen tlf nummers) -Paul

Contact pagina nieuw formulier gebaseerd op oude site. - Paul

Controle email adres One.com Paul - Kees

Footer menu inkluder huisregelement. -Paul

Stukje schrijven 'Historie' - Kees&Annelieke

Foto bij evenementen plaatsen - Annelieke

Facebook, besloten groep, Basketbalvereniging The Clams