Evenementen

De vereniging heeft elk jaar verschillende activiteiten. Soms werken we samen met andere Thoolse sportverenigingen, andere keren met basketbalverenigingen uit de regio. Een paar toernooien vinden jaarlijks plaats, sommige activiteiten zijn eenmalig. 

Competite

Wij nemen niet deel aan de officiele NBB competitie.

Mocht een van onze leden overwegen om deel te nemen aan competitiewedstrijden, 
dan beschikken we over goede contacten in de basketbal-wereld. 
Sommigen leden trainen bij ons en spelen wedstrijden bij andere vereningingen. 

Bij interesse, vraag de trainers om meer informatie.

Oliebollentoernooi

Ieder jaar wordt er in januari een oliebollentoernooi georganiseerd. Bij dit toernooi worden leden uitgenodigd, maar mogen ouders, broers/zussen of vriend(inn)en ook meedoen!

 Er worden teams gemaakt waarbij alle leeftijden worden gemixt. Tussen de wedstrijden door worden er andere 'wedstrijdjes' gedaan, zoals wie de mooiste score kan maken of wie de meeste 3-punters kan raken.

Zomer Avond Basketbal Competitie

WBB Giants zomer avond basketball
In de maanden mei en juni wordt er door de basketbalvereniging in Bergen op Zoom (WBB Giants) een toernooi georganiseerd. Daar doen wij als vereniging nu al meerdere jaren aan mee. 

Dit toernooi wordt buiten gespeeld op de boulevard. Wanneer je ge├»nteresseerd bent en graag mee wil doen, kun je contact opnemen met de trainer of neem een kijkje op de website van de Giants.  

Black-light toernooi

Foodlikemusic.com
Eens in de zoveel tijd wordt er in de sporthal een black-light toernooi georganiseerd. Dit wordt in samenwerking met 'Food like Music' georganiseerd en vindt tijdens de training plaats. 

In de sporthal blijft het donker. De lijnen, bal en basket worden door middel van black-light verlicht, waardoor er toch gespeeld kan worden. Bij dit toernooi worden jong en oud bij elkaar in een team gezet.

Facebook, besloten groep, Basketbalvereniging The Clams